- G O L F R E S O R    L O N G  S T A Y -

 

 

Sök researrangör   A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q R  S  T  U  V  W  Y  Å  Ä  Ö

 

                   

 
 
 
 
 
       

 
 
 
 
 
           

 
 
 
 
 
           

 
 
 
 
 
   
   

INFÖR RESAN TIPS

RESE LITTERATUR

 
 
     
     
   
   
   
   
   
   
A  
   

 

 Allt om golfresor Allt om golfresor  På den här webbplatsen vill vi ge dig information, tips och inspiration inför din golfresa. Vi fokuserar på de mest populäraste resmålen men hoppas också kunna tipsa om en och annan okänd pärla
 
 
   
   
   
A  
   

 Clubs to Hire  Slut på höga avgifter och tunga golfbagar - boka dina klubbor hos Clubs to Hire. Med Clubs to Hire blir golfresan smidigare, resenären slipper inte bara besväret med att bära sin utrustning det innebär också att man undviker flygbolagens allt högre avgifter för sportutrustning och oron över att bagen kommer bort på vägen.
 
 
 
   
   
A  
   

 

 Destinationgolf

Destinationgolf är en reseförmedlande sida som riktar sig till de golfintresserade som är på jakt efter den perfekta golfresan.

 
   
   
   
   
A  
   

 

 The Bobmen report Golfarnas egen guide till världens golfdestinationer
  Trött på destinationsreportage som i detalj redogör för vilken typ av gräs som finns på golfbanan, men helt missar att förmedla en känsla av hur nöjd du kommer att vara med dagen när du väl sitter där med din öl efter 18 hål? Trött på manipulerade eller rent av dåliga foton som gör det svårt att bedöma hur banorna verkligen ser ut?
 
 
 
   
A  
   

 

 GolfGuidenOnLine Golfklubbar i Sverige
  Hotell & pensionat i Sverige!
  Golfresor!
  Internationella golfnyheter med daglig uppdatering!
  Mina Golfronder - Statistikprogram!
   
A  
   

 

 Golfholidays online Golf Holidays to Spanien, Portugal, Scotland, Irland, Italien, Morocco, France, Turkey, Cyprus and U.S.A.
 
   
 
 
   
A  
   

 

 Golfreseguiden golfreseguiden.se är en informationsida om golfresor utomlands från golfpaket.se - online sökmotor sedan 2003 för boende med golfpaket, boende nära golfbana och golfresor utomlands.
 
 
   
   
   
A  
   

 Golfresan Svensk portal med golfresor
   
 
 
 
   
A  
   

 

 Golf Service Golf Service bokar i huvudsak golftider men både hyrbilar och boende är tillgängligt. Kundbasen har växt från att vara mest skandinaviska golfare till golfare från hela Europa med majoriteten från de brittiska öarna men även amerikaner och kanadensare har hittat Golf Service
 
 
   
   
   
A  
   

 Reseguiden Reseguiden.se är en oberoende jämförelsesajt för att hitta och boka resor. Vi hjälper dig som resenär att hitta rätt resa till rätt pris. Det gör vi genom att jämföra över 600 flygbolag, hotell, arrangörer, resebyråer, m fl. I forumet kan du hitta och dela restips med andra resenärer.
 
 
   
   
   
A  
   

 

 Resekataloger Välkommen till www.resekataloger.se!
Det har aldrig varit lättare att planera din semester!
Hos oss kan du söka efter resekataloger bland olika kategorier
och få dem levererade direkt hem till dig, helt UTAN KOSTNAD!
 
 
   
   
   
A  
   

 

 Resetips Resetips målsättning är att med några snabba knapptryckningar ge dig marknadens bästa råd om resmål, billigt flyg och billiga hotell. På motsvarande sätt ger vi också råd om mest prisvärda affärsklass, kryssning eller resort-resmål.
 
 
   
   
   
A  
 G O L F R E S E A R R A N G Ö R E R
A  
   

 

 AKI Golf Travel Resmål:  Cypern
  Vi var de första att erbjuda longstay i kombination med golf på södra delen av Cypern. På öns västra del, kring staden Paphos finns idag flera bra golfbanor och här råder det bästa klimatet. Vi har genom våra värdar och samarbetspartners på plats en unik kunskap om området och det kommer inte bara vara golf på programmet.
 
 
 
   
   
   

 

 American Golf Tours Resmål: USA
   
   
   
   
   
B  
   

 Berglund Travel Resmål: Portugal, Spanien
  Ska du åka till Portugal så är Berglund Travel rätt arrangör!
Vi är specialiserade på just Portugal och kan därmed erbjuda allt du önskar.
Resmålen ligger i södra PORTUGAL på ALGARVE-kusten och LISSABON.
Ni kan välja att bo på några olika orter som t.ex. Alvor, Vilamoura, Cascais, Estoril ..
 
 
 
   
B  
   

 BF Travel Resmål: Spanien
 Buss Special Longstay, Costa del Sol, Spanien
 
 
 
 
   
   
   

 

 Birdie4you Resmål: Spanien
  Byt snö och kyla mot sol och värme Det känns aldrig fel att gå en runda eller att sitta på någon trevlig strandrestaurang och njuta av tillvaron, när man vet att snö och kyla råder där hemma. Golf i Spanien har länge varit ett populärt sätt att övervintra. Nu har även andra grupper än golfspelare upptäckt möjligheterna att enkelt, bekvämt och trivsamt tillbringa en del av vintern på Solkusten.
 
 
 
   
   
   

 Bravo Golf Resmål: Spanien, Thailand
  Bravo Golf vänder sig till er som söker en trevlig golfvistelse till låg kostnad där man till största delen golfar och upptäcker närområdena på egen hand.
 
 
 
   
   
   

 

 ByltAx Golf Resmål: Filippinerna
   
 
 
 
   
C
   

 

 Campoamor Resmål: Spanien
  Välkomna till Campoamor longstay för Er som är 55+. Här bor ni i nybyggda förstklassiga lägenheter (urb. Lomas Campoamor) 2 minuters bilväg eller 10-15 minuters promenad från Campoamor golfbanan. Lägenheterna ägs och förvaltas av Real de Club Golf Campoamor och Hotel Campoamor som också svarar för all tänkbar service vid ert longstay boende.
 
 
 
   
   
   

 

 Don Gustavo´s  Resmål: Thailand
 Golfresor  
 
 
 
   
E  
   

 Easton Golf Resmål: Portugal, Spanien
  Vi fokuserar på att leverera sociala golfresor och du har kanske hört talas om vår ”Easton-anda”. Naturligtvis står golfen i fokus på våra resor, men vi tycker också det är viktigt att vi har trevligt utanför golfbanan. Därför har vi alltid svensktalande golfvärd på våra resmål som bland annat arrangerar trevliga tävlingar, intressanta utflykter och gemensamma middagar.
 
 
 
   
   
   

 Golf del Sol Resmål: Spanien
  Vi kan nu erbjuda fantastiskt boende, stadsnära, lyxlägenheter och centralt boende- här i underbara Aguilas!
Aguilas ligger ca 90 minuters bilresa söder om Alicante
 
 
   
   
   
   

 Golfers Dream Resmål: Spanien
  Vill Du vara i sol och värme under det kalla och mörka halvåret, spela golf varje dag om du önskar? Äta gott och träffa nya vänner?
 
 
   
   
   
   

 

 Golf Italien Resmål: Italien
  Golf Italien erbjuder "long-stay" på exklusiva Riva dei Tessali Golf Resort. Golfbanorna och boendet håller mycket hög standard. Apulien, den genuina regionen i södra Italien där Riva dei Tessali ligger, är känd för sitt utsökta kök och rika kulturutbud. I detta område finns mycket att se och göra. Vintertid råder här ett milt medelhavsklimat. Perfekta golfdagar väntar dig.
 
 
 
   
   
   

 Golf Joy Travel   Resmål: Spanien
   
   
   
   
   
   
   

 Golf Plaisir Resmål: Cypern, Portugal, Spanien, Turkiet
  Välkommen till Skandinaviens största researrangör specialiserad uteslutande på golfresor. På vår hemsida finner du information om våra resmål.
 
 
   
   
   
   

 

 Golf i Spanien Resmål: Spanien Portugal
  Skandinavien är underbart, men den mörka och kalla årstiden är lite väl lång ibland. För mycket snöskottning är inte bra för svingen och isfläckar kan orsaka diverse benbrott som förstör hela golfsäsongen. Bara några timmars flygresa hemifrån finns ett behagligt vinterklimat som är perfekt för golfare. Greenerna är gröna året runt och solen värmer
 
 
 
   
   
   

 

 Golf Travel Plus Resmål: Spanien, Portugal, Italien
 

Golfresor – För dig som vill uppleva mer än bara golf
Golf – Mat – Vin – Kultur – Historia – Gemenskap

 

 
 
   
   
   
   

 

 Golf Tours Resmål: Spanien
  Res på egen hand till någon av våra golfdestinationer där du har ett flertal hotell och golfbanor att välja bland. Vi ser till att du får en resa som passar din smak, förmåga och plånbok.
 
 
   
   
   
   

 Golf vistelse Resmål: Portugal
  Här bokar du din golfresa till Portugals bästa golfområde. Vi erbjuder så väl månadslånga long stay-resor som kortare golfresor med skräddarsydda upplägg till solsäkra Algarvekusten.
 
 
   
   
   
   

 Golf World Travel Resmål:  Italien, Spanien.
   
   
   
   
   
   
   

 

 Here We Go Resmål: Portugal, Spanien
  Våra Long Stay-resor sträcker sig över tre till fyra veckor och inkluderar prisvärt boende i lägenheter, gästhus eller hotell och flera golfrundor på närbelägna banor. Destinationerna för Long Stay är Algarve i Portugal och Costa del Sol eller Costa Blanca i Spanien. Dessa golfpaket passar utmärkt när Ni söker en längre och prisvärd golfresa.
 
 
 
   
   
   

 

 Kullenberg Golf Resmål:
   
   
 
 
   
   
   

 

 Long Golf Breaks Long Stay är en ny livsstil, lämna den kalla vintern och prova på Long Stay med Long Golf Breaks - vi har de bästa Long Stay resmålen med de bästa boenden och golfbanorna.
 
 
   
   
   
   
   

 

 Long stay Portalen Här hittar ni info om longstay resor i Portugal och Spanien
   
   
 
 
   
   
   

 

 Long stay Travel Resmål:
   
   
 
 
   
   
   

 

 Nordpoolen Resmål:  Spanien
  Almeria-provinsen är under vintern den varmaste och torraste delen av Spanien. 320 soldagar per år, vinterregnen är sällsynta. Roquetas de Mar har under 25 års tid varit ett populärt resmål för golfsugna, soltörstande nordbor. Från denna säsong kommer vi att ha 4 olika resmål nära varandra och kan erbjuda fler platser. Vi vill ge dig en minnesrik och lyckad golfupplevelse!
 
 
 
   
   
   

 

 Nova Golf Resmål: Spanien
   
   
 
 
   
   
   

 

 Olka Golf & Resmål: Spanien, Portugal
 Konferensresor  
   
 
 
   
   
   

 

 Pauls Golfskola Resmål: Portugal, m.fl.
   
   
 
 
   
   
   

 

 Pattaya Golf & Travel Resmål: Thailand
   
   
 
 
   
   
   

 Playa Golf Tours Resmål: Spanien
  Playa Golf Tours erbjuder long stay golfresor till Spanien & Portugal. Välj bland charmiga kust byar och moderna golf resort. Boka din golfresa med Playa Golf Tours.
 
 
   
   
   
   

 

 Portugal specialisten Resmål: Portugal
   
   
 
 
   
   
   

 

 Propel Africa Resmål: Sydafrika
   
   
 
 
   
   
   

 PT Golf Resmål: Portugal
   
  PT Golf erbjuder golfresor för korta eller längre besök till de populära
golfområdena Östra, Centrala & Västra Algarve.

 
 
 
   
Q  
   

 Quali Tours Resmål:  Portugal
   
 
 
 
   
   
   

 

 Scandinavian Village Resmål: Thailand
  Tjugo golfbanor i vår närhet.
 

Golf är för många på Scandinavian Village en viktig del av tillvaron och östra sidan av Thailand är det golftätaste distriktet. Det finns minst 20 banor av hög klass inom en timme med bil från Scandinavian Village. Egen bil behövs inte för att ta sig till våra favoritbanor, eftersom det arrangeras utfärder till dessa varje vardag!

 
 
   
   
   

 

 Sembo Resmål:
   
  Sembo har fler resmål än någon annan svensk arrangör. Hos oss kan  du välja mellan 18 olika länder och hundratals badorter. Dessutom har vi hotell i 25 storstäder i Europa och USA. Varje år väljer 100 000 gäster att resa med oss.
 
 
   
   
   

 Seniorgolf 55+ Resmål: Cypern, Portugal
   
  Golfresor och tävlingar bara för seniorer.
   
   
   
   
   

 

 Sol o Golf Resmål: Spanien
   
   
   
   
   
   
   

 

 Stay 4  Golf Resmål: Spanien
   
   
   
   
   
   
   

 

 Sun Golf Resmål: Spanien
   
   
   
   
   
   
   

 Sunrise Beach Resmål: Thailand
  Varmt välkomna till Sunrise Beach Resort - NAJomtien - Thailand!
Du hittar oss ett stenkast från stranden, bara cirka 13 mil från Bangkoks internationella flygplats och på bekvämt avstånd från Pattaya och Jomtien. Med vårt stora utbud av aktiviteter är vi det perfekta resmålet för både barnfamiljer och golfspelare, vilka kan glädjas åt 30 av Thailands bästa banor i vårt närområde.
 
 
 
   
   
   

 

 Sun Birdie Resmål: Spanien  Thailand  Grekland  Portugal  Italien  Syd Afrika
  Sunbirdie erbjuder en unik möjlighet att njuta av sol, värme och golf på några av världens bästa long stay golfanläggningar. Res bort en månad eller längre och njut av en tillvaro med värme, sol och golf – till priser du inte trodde var möjliga...
 
 
 
   
   
   

 

 Sunrisegolf Resmål: Thailand
  Välkomna till Pinnacle Grand Jomtien Resort & Spa - Thailand
  Det perfekta resmålet för golfspelare, eller bara ha en skön semester
   
   
   
   
   

 

 Sunshine Golf Holidays Resmål: Spanien
   
   
   
   
   
   
   

 

 Tours & Travel Resmål: Malaysia, Spanien
   
   
   
   
   
   
   

 Trivsel Golf Resmål: Spanien
  Välkommen till Trivselgolf och longstaying i Almerimar!
   
   
   
   
   
   

 

 Turkiet Resor Resmål: Turkiet
   
 
 
 
   
W  
   

 

 Vamos Viajes Resmål: Spanien
   
 
 
 
   
W  
   

 

 Wap travel Resmål: Frankrike, Irland, Tyskland, Schweiz, Österrike.
   
 
 
 
   
   
   

 

 Viva Espana Resmål: Spanien
  Longstay och veckoboende med golf på härliga Costa Blanca i Spanien
   
   
   
   
   
   

 

 Winberg Travel Resmål:
  Golf på egen hand
  Vi bokar din kompletta golfsemester - flyg, hotell, golftider och egen transfer!
   
   
   
   

STARTSIDAN

 UPP PÅ SIDAN