SPA  ANLÄGGNINGAR

 

 

   


 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 
 
 
 
 
                   
 
 
 
                     

 
   
   
   
   
   
                     

KROPPSVÅRD  &  SÖNHETSARTIKLAR

      TRÄNING   &   KOSTTILLSKOTT    
         
                     
                     
   
   

 Tidningskungen Prenumerationer på över 600 tidningar
Prenumerera på svenska och internationella tidningar på Tidningskungen.se, du hittar alltid de bästa erbjudandena på dina favorittidningar.
 
 
   
  Alla tidningar om Hälsa & Skönhet
Billiga prenumerationer på Hälsa & Skönhetstidningar.
Hos Tidningskungen finner du alla tidningar till kampanjpris!
 
   
   
   

 Aftonbladet Kropp och Hälsa
   
   
 
 
   
   
   

 

 Falun Grand Spa & Sport
  Grand Spa & Sport! Din friskvårdsanläggning i Falun.
 
   
   
   
   
   

 

 Grythyttan Loka Brunn, hotell, konferens, spa, kurort, restaurang samt aktiviteter .
  Sedan 2007 ägs Loka Brunn av familjen Spendrup. Vår målsättning är att bevara brunnens ursprung och att ge dig en unik vistelse att minnas. Som gäst kan du förvänta dig personlig service och självklart alla våra goda drycker. Att vistas på Loka Brunn ska kännas som att komma hem till vår familj.
 
 
 
   
   
   

 Göteborg Art Garden Spa
  Fria ytor, havet som fond och en egen värld av njutning. Låt dig förföras av känslan i vår underbara spa-värld. Konsten och naturen är närvarande in i minsta detalj. Art Garden Spa är platsen där ditt välbefinnande står i fokus.
 
 
 
 
   
   
   

 

 Göteborg Sankt Jörgen Park Resort
  Det Sankt Jörgen Park Spa är ett vuxet spa där våra gäster ska garanteras en rofylld upplevelse. Vi har därför en åldersgräns om 13 år i målsmans sällskap.
 
   
   
   
   
   

 Kosta Kosta Boda Art Hotel
  På Kosta Boda Art Hotel Spa finns allt du kan önska dig för kropp och själ; upplev en spaweekend i en rofylld oas. Här finns allt för kropp och själ.
 
   
   
   
   
   

 Lundsbrunn Lundsbrunns Kurort
  För oss är spa (salus per aqua=hälsa genom vatten) ingen nymodig trend utan ett viktigt kulturarv som vi vårdar ömt. Ända sedan 1724 har människor rest hit för att dricka ur hälsobrunnen och koppla av. Idag har vi ett stort, härligt spa med ett omfattande program av klassiska kurer och några mer innovativa spabehandlingar. Vi har en omtänksam och välutbildad personal som tar hand om såväl enskilda personer som större grupper. Vi använder bland annat Kerstin Florians produkter.
 
 
 
   
   
   

 

 Lysekil Spa, spaweekend, hotell och konferens i Bohuslän, Västkusten
  Vann Spa Hotell Konferens, Lysekil. Stor spa avdelning, restaurang med råvaror från närområdet samt en stor konferensavdelning med kapacitet på upp till 300
 
   
   
   
   
   

 Malmö Victoria Park Spa
  Välkommen till Malmös enda kompletta spa - en ny oas för välbefinnande vid randen av Kalkbrottet i Limhamn.
 
   
   
   
   
   

 

 Nösunds Värdshus Havsbads Spa
  Du hittar Nösunds Värdshus några meter från havet - på södra Orust, mitt i Bohuslän. Redan i början av  förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tångbad och pensionatsliv. Idag har vi återupprättat Nösunds gamla traditioner och kan erbjuda mat och boende i en genuin skärgårdsidyll.
 
 
 
 
   
   
   

 

 Orust Spa & Konferens på Västkusten, Bohuslän - Sjögården
  Sjögården på Orust erbjuder spa & konferens i en trivsam och härlig skärgårdsmiljö. Sjögården har över 100 bäddar och ligger nära havet på Västkusten, ...
 
   
   
   
   
   

 Piteå Pite Havsbad
  Vårt spa är en oas full av möjligheter. Slappna av i ett kurbad. Njut av klassisk massage till skön musik och behagligt sken från vilsamma stearinljus.
 
   
   
   
   
   

 

 Ronneby Ronneby Brunn
   
 
   
   
   
   
   

 

 Sala Sätra Brunn
  Till Sätra Brunn har människor kommit i över 300 år för att må bra. Vi är stolta över att föra den traditionen vidare.
 
   
   
   
   
   

 

 Spa bokning Den här sidan är till för dig som söker spahotell och spaweekends i Sverige. Vi har samlat hotell från hela Sveriges olika delar. Du kan läsa om hotellen, se bilder på deras spa och boka deras erbjudanden direkt. Du kan också läsa om deras olika spabehandlingar, se vädret i staden och läsa vad andra tycker om spa anläggningen.
 
 
 
   
   
   
   

 

 Spa och wellness Spaochwellness.se  –  en  guide inom Spa & Wellness. Vi tipsar om spa anläggningar , spa hotell, spa resor, spa behandlingar och spa produkter. Senaste nytt och trevliga artiklar om all inom Spa.
 
 
   
   
   
   
   

 

 Spaweekendhotell Här hittar du utvalda spa, spaweekend och spahotell över hela Sverige.
   
   
 
 
   
   
   

 

 Stenungsund Stenungsbaden
  Vårt Bluewater är sannerligen inte vilken dussinanläggning som helst. Bluewater Sports & Health Club andas, precis som resten av vår Yacht Club, den
 
   
   
   
   
   

 

 Stockholm Axelsons SPA
  Axelsons SPA är ett behandlingscenter som erbjuder förstklassiga behandlingar. Vi tillhandahålller Spa-behandlingar och Spa-produkter som ger hälsa och skönhet i en rogivande miljö.
 
 
   
   
   
   

 Stockholm CitySpa - Spa i Stockholm
  Spa i Stockholm med bastu, pool, spabehandlingar och träning - allt med utsikt över Stockholm!
 
   
   
   
   
   

 

 Stockholm Elements Spa Stockholm
  Söker du ett spa i Stockholm? Njut av våra behandlingar inspirerade av världens äldsta hälsosystem, Ayurveda!
 
   
   
   
   
   

 Stockholm Harmony SPA
  Vi är den lilla oasen på Liljeholmstorget där vi kan hjälpa Dig att utforma den perfekta hud- och kroppsvården.
 
   
   
   
   
   

 Stockholm Nordic Spa & Fitness | Grand Hôtel Stockholm
  Närheten till vattnet, öarna och skären har inspirerat till ett spa utöver det vanliga. Njut ett bastubad och ett kallt dopp, precis som i skärgården. Känn lugnet i vår vackra, sensommarvarma bassäng. Gör vårt gym till en energigivande och stärkande paus i vardagen. Ta en behandling som lugnar ner eller en som piggar upp, beroende på dagsform. Kom lite närmare livet.
 
 
 
   
   
   

 Stockholm Sturebadet Haga
  Välkommen till Sturebadet Haga, en oas i vackra Hagaparken. Här kan du hämta ny kraft och energi för att skapa en behaglig balans i livet, genom en kombination av både stillhet och rörelse. En dag på Sturebadet Haga ger dig en upplevelse för både kropp och själ. Njut av inspirerande träning och skön avkoppling i en rofylld miljö. Som start på dagen kan du ta en promenad i vackra Hagaparken och som avslutning ett glas vin i hotellets bar.
 
 
 
   
   
   

 

 Strömstad Quality Resort Spa & Resort Strömstad
  När vi skapade vårt Spa gjorde vi det med två saker för ögonen. Dels skulle det bli en Spa-anläggning olik allt annat, dels ville vi erbjuda avkopplande upplevelser som alla kan känna sig bekväma med. Resultatet blev ett Spa där slumpen lyser med sin frånvaro. Inte en detalj är en tillfällighet. Inget materialval en kompromiss. Vi erbjuder fullständig avkoppling, välmående och hälsosam egoism. 
 
 
 
   
   
   

 Sunne SelmaSpa - Allt inom spa, behandlingar och konferens
  Selma Spa är en av Nordens mest ansedda spaanläggningar och vi arbetar med förädla det vi gör allra bäst - att ge dig den totala livsnjutningen.
 
   
   
   
   
   

  

 Svenska Spahotell Sveriges bästa spaupplevelser
  Svenska Spahotell är en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet. Välj mellan 36 fantastiska spa från Ystad i söder till Haparanda i norr
 
 
   
   
   
   

 Torekov Torekov Hotell
 

Fyll på livskraft i vårt sköna SPA. Vi har både traditionella och mer ovanliga behandlingar, exempelvis regndroppsmassage med ursprung från lakotaindianerna. Hitta lugnet med bastubad, ett dopp i den varma japanska poolen och en stund i avslappningsrummet med färg- och ljusterapi. Vi vågar garantera att du känner dig som en ny människa när du avrundar i relaxavdelningen med havsutsikt.

 
 
 
   
   
   

 Tranås Badhotellet
  Kurhotell med Konferens och Spa
  Badhotellet är ett av Sveriges äldsta och mest anrika kurhotell. Det var hit det fina folket från storstaden i svunna tider reste när de ville skämma bort sig ordentligt. Det är den miljön och atmosfären vi erbjuder dig.
 
 
   
   
   

 Trosa Trosa Stadshotell & Spa
   
 
   
   
   
   
   

 

 Tylösand Spa & Nöje - Hotel Tylösand
  The Spa ligger en sanddyn från vattenbrynet med en strålande utsikt genom de stora glaspartierna ut mot havet. För att maximera må-bra-faktorn har du som hotellgäst fri tillgång till allt. En av Sveriges bästa spaanläggningar, gymmet och alla träningspass. 
 
 
 
   
   
   

 Tällberg Åkerblads Hotell & Gästgiveri
  Vi kan nu stolt presentera Åkerblads nya SPAavdelning. Det nordiska materialvalen skapar en tidlös stillhet och bjuder in till avslappning på det anrika hotellet.
 
 
   
   
   
   

 

 Uddevalla Bokenäs
  Vi har tagit ytterligare ett steg i samma riktning och satsat stort på välbefinnandet hos människan. Vi har arbetat fram ett nytt koncept - HAV SPA MÖTEN.
 
   
   
   
   
   

 

 Umeå Iksu
  Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i vacker, konstsmyckad miljö. Under en spadag får du möjlighet att njuta av IKSU spa en hel dag.
 
   
   
   
   
   

 Vadstena Spaweekend i Vadstena - Starby hotell
  Spapaket & Gourmétmiddagar Lyxweekend på Starby Hotell & Spa
 
   
   
   
   
   

 Varberg Varbergs kurort | Comwell Hotels
  I Varberg har det druckits brunn och badats kur i 200 år, och fortfarande strömmar kurortsgäster, spa älskare och livsnjutare av alla slag till oss på Varbergs Kurort.
 
   
   
   
   
   

 Varberg Varbergs Stadshotell
  Best Western Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en av Sveriges främsta konferens- och rekreationsanläggningar. Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär med den senaste tekniken och tusenåriga influenser från österlandet. Här kan du bo och äta förstklassigt, konferera i lugn och ro samt finna harmoni. Vi erbjuder weekendpaket, konferenspaket och spapaket utformade efter dina behov.
 
 
 
   
   
   

 

 Ystad Ystad Spa & Konferenshotell AB
  Ystad Spa & Konferenshotell är ett klassiskt hotell fyllt med harmoni och gästfrihet där det är tillåtet att koppla av och njuta. Oavsett om du väljer du att stanna hos oss en längre vistelse eller bara en kort visit över dagen kommer vi att göra vårt yttersta för att du ska trivas hos oss på Ystad Spa & Konferenshotell.
 
 
 
 
   
   
   

 

Ystad Ystad Saltsjöbad
  Om Spa på Österlen i Skåne nära Malmö. Ystad Saltsjöbad ger ordet Spa en ny dimension. Våra välplanerade Spapaket ger en Spaweekend utöver det vanliga.
 
   
   
   
   

STARTSIDAN

 UPP PÅ SIDAN