- T U R I S T I N F O R M A T I O N   -  S T U G O R   -  C A M P I N G   -  V A N D R A R H E M  -

 

 

   

Blekinge Dalarna Gotland Gävleborg Halland Jämtland Jönköping Kalmar Kronoberg Norrbotten Skåne Stockholm Södermanland Uppsala Värmland Västerbotten Västernorrland Västmanland Västra Götaland Örebro Östergötland Sverigekarta

 

Norrbotten

 
  Västerbotten  
  Jämtland  
  Västernorrland    
  Dalarna

 
  Gävleborg  
  Värmland  
  Örebro    
 

Västmanland

 

 
  Uppsala  
  Södermanland  
  Stockholm    
 

Västra Götaland

   
  Östergötland  
  Halland  
  Jönköping

 
  Kronoberg  
  Kalmar  
  Gotland  
  Skåne  
  Blekinge  
           
   
 
 
     
     
   

 

  Tips från TV programmet PLUS till dig som ska hyra sommarhus  
  Undvik företag utan fast adress och med enbart mobiltelefon. Med kontoret på fickan är de svårkontrollerade och ibland helt omöjliga nå den dagen du behöver ha tag på dem  
   
  Se till att få en skriftligt avtal på din bokning och lusläs villkoren. Ingår vatten och el eller slutstädningen i priset?  
   
  Mycket viktigt är att kolla försäkringsskyddet ? vad händer om huset skadas när du bor där? Gäller din hemförsäkring eller måste du teckna en separat försäkring?  
   
  Kom ihåg att det alltid finns möjlighet att kolla ett företag eller privat personer via Bolagsverket och Skattemyndigheten.  
   
  Fråga efter referenser  
   
  Konsumentverket och FÖRST (en av rese- och turistindustrins bransch-organisationer) har utarbetat en mall för hur stugkontrakten kan ses ut:  
   
  Läs mer här /extern länk  
  Och så ett viktigt råd till er som vill hyra ut ert hus i sommar och anlitar en förmedlare: kräv att förmedlaren har ett klientmedelskonto, annars är risken stor att ni mister alla intäkter om stugförmedlaren går i konkurs.  
   
   
  Med ett särskilt klientmedelskonto kan konkursförvaltaren inte röra hyrespengarna.  
   
     
     
   
   

 

 Naturvårdsverket Välkommen i naturen
I Sverige har alla rätt att vara i naturen. Vi kallar det allemansrätten.
Allemansrätten är en förmån som inte finns i många andra länder.
Man kan också se den som en stor frihet. Men vår frihet får inte bli till
ofrihet för andra. Allemansrätten kräver ansvar och gott omdöme.
Vi får inte skada natur och djurliv, och vi måste visa hänsyn mot
markägare och mot andra människor ute i naturen.
 Allemansrätten
 
 
  Allemansrätten kan sammanfattas i orden Inte störa – inte förstöra.
   
   
   

 

 Barnsemester Barnsemester.se är en gratissite, en riktig guldgruva för oss med barn mellan 0-15 år. Här hittar du allt kul i sex länder samlat på ett enda ställe, snabbt och lättnavigerat.
 
 
   
   
   
   
   

 

 Bengt-Martins Semesterhus i Danmark
   
   
 
 
   
   
   

 Bergslagsporten Turistinformation och stugor i Bergslagen
   
   
   
   
   
   
   

 

 Blekinge  Stugor i Blekinge
 Stugförmedling  
   
 
 
   
   
   

 Boka boende Nationell stugförmedling. Boka online.
   
 
 
   
   
   

 Bo i Småland Stugor i Småland
   
   
 
 
   
   
   

 

 Bo på lantgård Bo på Lantgård
Med närmare 400 lantgårdar i hela Sverige, är vi säkra på att din drömgård ligger här på webbsidan och bara väntar på att bli hittad. Bo på Lantgård är att bo på en gård med ett levande lantbruk. Välj mellan Självhushåll eller Rum & Frukost. Semestra, eller bo i jobbet.
 
 
 
   
   
   
   

  

 Camping Europa Campingplatser i Europa
   
   
   
   
   
   
   

  

 Camping Guiden Välkommen till en av Sveriges allra mest besökta portal.
Välj någon av alla de hundratusentals campingplatser som finns på portalen, tio tusentals stugor, rum eller lägenheter. Vare sig du söker något hotell, ett rum eller ett vandrarhem, pensionat, någon stuga en camping, så hittar du det här.

 

 
 
 
 
   
   
   

 

 Camping Golf Välkommen till Campinggolf  

     

CampingGolf är en unik guide för dig som är husbils- eller husvagnsägare och gillar att spela golf.

Vi samarbetar med golfanläggningar runt om i Sverige och guidar dig till de bästa uppställningsplatserna i fantastiska miljöer
 
     
   
   

  

 Camping i Sverige Svenska Camping & Stugföretagarnas Riksorganisation
   
   
 
 
   
   
   

  

 Camping Sverige Campingplatser
   
   
 
 
   
   
   

  

 Camping i Sverige Campingplatser
   
   
 
 
   
   
   

 

 Dancenter DanCenter A/S är en av de största förmedlarna av semesterbostäder i Danmark.
 
   
 
 
   
   
   

 Fritiden Sveriges kanske bästa utbud av fritidshus för uthyrning
Hyr en stuga på fritiden. Hitta ditt semesterparadis idag – sök bland
fritidshus, stugor, torp, lägenheter och rum i Sverige och utomlands.
 
   

 
 
   
   
   

 

 Dansommer Semesterhus i Danmark, stugor i Skandinavien och resten av Europa
   
   
 
 
   
   
   

 

 Gotland AlltOmGotland.se är en oberoende webbplats med information om Gotland. Webbplatsen tillhandahåller saklig information och fakta om Gotland, men inte bara som uppslagsverk utan också med levande information hämtad från Gotlands dynamiska kultur-, nöjes- och näringsliv.
 
 
 
   
   
   
   

 

 Gotland Guteinformation Stugor, lägenheter. Boka via vår hemsida
   
   
 
 
   
   
   

 

 Gotland Här hittar du allt värt att veta om resan till Gotland med båt eller flyg, boende och aktuella aktiviteter och evenemang på Gotland. Gotland.net har bland annat Gotlands största utbud av turistboende, från Fårö i norr till Storsudret i söder. Många av boendealternativen går också att boka on-line.
 
 
   
   
   
   
   

 

 Gotland Vi erbjuder alla tänkbara typer av logi inför din vistelse på Gotland, allt från tältplats på camping till bekväma sviter på hotell till lyxiga stugor intill havet. Vi vill erbjuda bekväma boendelösningar med trivsam och fridfull atmosfär. Vi ser fram emot att snart få ha dig som gäst hos oss.
 
 
 
   
   
   
   

 

 

 Gotland

Resestugan är ett av de större bokningsföretagen i den gotländska besöksnäringen. Kärnverksamheten är bokningen till Gotska Sandön och Stora Karlsö samt bokningen av de egenägda anläggningarna pensionat Gula Hönan, vandrarhemmen Donner, Rävhagen och Bulbyn, Kneippbyn. Vi bokar även hotell, pensionat och privata stugor/lägenheter.

 
 
 
 
 
   
   
   

 

 

 Gotland Gotlands Stug & Lägenhetsförmedling HB (GSL) är ett litet familjeägt företag som etablerades 1994. GSL förmedlar uthyrning av privatägda stugor och lägenheter över hela Gotland samt privatrum i Visby med huvudinriktning mot turister och uthyrning av hyrcyklar samt bokning av färjebiljetter genom systerföretaget Gotlandsbokningen HB.
Öppet året runt.
 
 
 
 
   
   
   

 

 Gotland Välkommen till Kneippbyn - Gotlands ledande turistanläggning! Det är här du hittar Villa Villekulla, originalhuset från de klassiska filmerna om Pippi Långstrump och hennes vänner. Här finns allt för en aktiv och bekväm semester för både små och stora. Bo intill havet med utsikt över Visby och med Sommar & Vattenland intill husknuten. På området hittar du också äventyrsgolf, restaurang, affär, tennisbana och spelpaviljong.
Kneippbyn - om barnen får välja! Kneippbyn kom på fjärde plats i Sverige när barnfamiljerna valde vilket resmål de helst åker till! 
 
 
 
 
   
   
   

 

 

 Hela Resan RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige, är en näringslivsorganisation som driver affärs- och utvecklingsprojekt i partnerskap med aktörer från privat och offentlig sektor. Projekten drivs enligt RTS tillväxtmodell inom ramen för rese-, entreprenörs- och kompetensforum. Målet är att stimulera ett ökat entreprenörskap och företagande för att därigenom bygga den gemensamma marknaden åt rese- och turistnäringens intressenter. RTS är näringens gemensamma plattform för affärsutveckling.
 
 
 
 
   
   
   

 Home Away HomeAway.se är en del av HomeAway, Inc., världens största marknadsplats för uthyrning av semesterbostäder.

Vår mål är att tillhandahålla världens mest kompletta, säkra och användarvänliga marknadsplats för uthyrning av semesterbostäder. Vårt jobb är att presentera våra annonsörers bostäder för så många potentiella hyrestagare som möjligt.
 
  
 
 
   
   
   

  

 Husvagn och Camping Allt om husvagn och camping
   
   
 
 
   
   
   

 

 Hyrhus Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   
   

 Hyra nu Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   
   

 

 Hyrsemesterhus Hyra Semesterhus .se är sajten för dig som funderar på att hyra eller hyra ut ditt semesterhus. Här hittar du information om vad du bör tänka på när du hyr och hyr ut, lagar, skatter, tips på semesterställen och ett forum för uthyrning av semesterhus
 
 
   
   
   
   
   

 

 

 Hyresplatsen

Välkommen till Hyresplatsen - här kan du hyra allt till semestern

Uthyrning av stugor, båtar, husvagnar & husbilar direkt av ägaren - inga mellanhänder, inga förmedlingskostnader!

 
 
   
   
   
   
   

 

 Informus Sök plats för konferens, event, weekend eller fest
   
   
 
 
   
   
   

 Kelkoo Sök semesterboende
   
 
 
 
   
   
   

 

 Mediaportalen Mediaportalen är en informationsportal som erbjuder Stadens besökare möjlighet att på ett enkelt sätt finna information om restauranger, butiker, teatrar, museer etc.
 
  Vi samarbetar idag med hotell i Stockholm, Göteborg, Västerås, Örebro, Norrköping, Nyköping, Sundsvall, Gran Canaria där vi utan någon kostnad ställer ut portalen för att ge gästerna den bästa informationen.
 
 
   
   
   

 Novasol Semesterhus i hela Europa
   
 
 
 
   
   
   

 

 SCR SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation, är bransch- och marknadsorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare.
 
  Sedan 1967 marknadsför vi svensk camping i Sverige och utomlands, samt erbjuder våra medlemmar rådgivning och utbildning. Tillsammans arbetar vi för att svensk camping ska vara en upplevelse som präglas av valfrihet, mångfald och naturrikedom – Ett Friare Liv.
 
 
   
   
   

 Sembo Sembo har fler resmål än någon annan svensk arrangör. Hos oss kan  du välja mellan 18 olika länder och hundratals badorter.
 
 
 
 
   
   
   

 

 Semesterbostad Semesterbostad.nu är en portal för semesterbostäder, här hittar du stugor, rum, lägenheter, camping, hotell, mm, som du kan hyra direkt av annonsörerna. Genom att du tar kontakt med uthyraren, via e-post eller telefon, så slipper du höga förmedlingsavgifter och arvoden från oss. Detta bidrar till låga priser.
 
 
 
   
   
   
   

 Skåne Boka stuga i Skåne.
   
   
 
 
   
   
   

 Småland Upplev Småland
  Boka Din stuga via vår hemsida
   
 
 
   
   
   

 

 Stadskartan Svenska länskartor m.m.
   
   
 
 
   
   
   

 Stuga Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   

 Stugbasen Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   

 Stugcentralen Stugor i Halland
   
   
 
 
   
   

 Stugguiden Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   
   

 Stugknuten STUGUTHYRNING I SVERIGE!
Här presenteras stugor, torp, hus och lägenheter att hyra direkt av
ägarna utan dyra mellanhänder!
 
 
  Här hittar du stugor nära golfbanor >>
   
   
   

 Stugland Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   
   

 Stugmarknad Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   
   

 Stugor Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   
   

 Stugsidan Sveriges största annonsportal för semesterboende och stuguthyrning. Här på Stugsidan kan du hyra stugor, hus, lägenheter och andra boendeformer direkt från privatuhyrare eller företag i Sverige och Utomlands.
 
 
   
   
   
   
   

 Stugsommar Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   
   

 Stugvision Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   
   

 Svenska Turistinformation, Stugor, Vandrarhem m.m.
 Turistföreningen  
   
   
   
   
   
   

 Sverige Guide Turistinformation,
   
   
   
   
   
   
   

 Svensk Turist Guide Turistinformation, länkar till 400 Svenska turistbyråer
   
   
   
   
   
   
   

 

 Sverige resor Sverigeresor.se är den största och mest omfattande marknadsplatsen på internet för resor i Sverige. Sverigeresor.se fokuserar på den svenska resenären som vill resa i hemlandet.
 
   
 
 
   
   
   

 

 Swdenhome Rentals Nationell stugförmedling. Boka online.
   
   
 
 
   
   
   

 Turistguiden På Turistguiden.se hittar du boende, erbjudanden, aktiviteter och upplevelser för din semester. Boka paketerbjudanden och boende i Sverige, Norge, Danmark, Finland och på Island online.
 
   
 
 
   
   
   

 

 Turistkanalen

Välkommen till Sveriges Webb-TV kanal för turisten!

  Vi vill ge Dig en fullödig turistsajt med fokus på rörlig bild med ljud.
   
 
 
   
   
   

 Tylösand Kronocampingen
   
   
 
 
   
   
   

 

 Upplevelsekanalen  
   
   
   
   
   
   
   

 Vandrarhem Sveriges vandrarhem i förening SVIF
   
   
 
 
   
   
   

 Vandrarhem Vandrarhem I Sverige
   
   
 
 
   
   
   

 Visit Sweden Turistinformation
   
   
 
 
   
   
   

 Vättern  Välkommen till Runt Vätterns hemsida. Här hittar du tips om resmål och upplevelser runt den sägenomspunna sjön Vättern. Knapparna till vänster tar dig till resp. utbud inom hela regionen.
 
   
 
 
   
   
   

 Västkusten  Stugor på Västkusten
   
 
   
 
   
   
   

 Västkusten Stugor på Västkusten
   
 
   
 
   
   
   

 Västkusten Stugor på Västkusten
   
 
   
 
   
   
   

 Västkust bokningen Stugor på Västkusten
   
 
   
 
   
   
   

 Yahoo Sök och boka en semesterbostad i Europa. Sverige, Danmark, Spanien, Grekland och Tyskland är bara några av alla platser där du kan hyra hus eller stuga. Fyll i formuläret nedan för att hitta ett boende som passar dina önskemål.
 
 
   
 
   
   
   

 Ängelholm När ni bor i Klitterbyn har ni 44 golfbanor inom 60 minuters bilfärd!
Ni bor naturskönt intill havet, i moderna åretruntstugor för självhushåll.
Ni tar er lätt mellan banorna, 10 min bilfärd till Ängelholms GK, 20 min
till Perstorps GK etc och 20 min till Örkelljunga GK.

 

 Klitterbyn
 
 
   
   
   
   

 Öland S Hälluddens stugby ligger längst ut på Ölands norra udde, 200 m från havet. Fina stugor & rum belägna i idyllisk miljö.
 
   
   
   
   
   
   

 Öland Vi har ca 1200 stugor på Öland att välja mellan.
Även andra typer av boende som t ex hotell, Bo på Lantgård,
"Bed & Breakfast", pensionat, rum och vandrarhem.
Sök, Boka & Betala Online! Logi - Boka online
 
 
   
   
   
   
   

 Östra Småland Stugor, lägenheter, hotell samt paket
 och Öland  
   
 
 
   
   

STARTSIDAN

 UPP PÅ SIDAN